NIEUW: Vital C15 Serum

Wat zijn vrije radicalen?

Vrije radicalen versnellen de afbraak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze essentiële bestanddelen houden vocht vast in de huid om de huid volume te geven en structuur te bieden om te voorkomen dat de huid verslapt en zijn veerkracht verliest.

Onze oplossing: Vital C15 Serum

Deze wetenschappelijk geavanceerde en klinisch bewezen formule bevat, voor de allereerste keer, 15% van ons vital C complex. Deze nieuwe generatie hoog geconcentreerde vitamine C producten biedt alle voordelen van deze krachtige vitamine om de tekenen van veroudering te bestrijden, waaronder fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Het vital C complex verbetert zichtbaar de vitaliteit en egaliteit.

Krachtige ingrediënten

Vitamine C: ook wel bekend als ascorbinezuur. Vitamine C is een krachtige antioxidant die de schade bestrijdt die wordt veroorzaakt door oxidatieve stress. Dit ingrediënt werkt snel om fijne lijntjes te verminderen, de huidteint te egaliseren en te verhelderen. Ferulinezuur: ook wel bekend als antioxidant, versterkt ferulinezuur de voordelen van vitamine C.

Camu Camu extract: een superfruit met een hoge concentratie vitamine C. Tevens bevat het ook een cocktail van vitamine A, B3, B5 en E.

 

Matrixyl® 3000: is een zeer doeltreffende samenstelling van oligopeptiden die anti-aging werken.

Voordelen:

Vital C15 heeft veel voordelen voor de huid. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:
  • Biedt algehele bescherming tegen negatieve milieu-invloeden
  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetert de elasticiteit en tonus van de huid
  • Verjongt de huid
  • Verheldert de huidteint

R E S U L T A T E N