Met trots gemaakt in Canada

In 1957 pionierde de befaamde Parijse dermatoloog Dr. Lapinet met het gebruik van collageen om brandwonden te genezen en de huidconditie te verbeteren. Later bleek dit het begin van de reis van G.M. Collin te zijn.

Het merk G.M. Collin werd in 1990 geïntroduceerd in Canada. In hoog tempo werden er nieuwe formules ontwikkeld die inspeelde op de huidbehoefte van de Amerikaanse markt.

 

Vandaag de dag worden de producten van G.M. Collin ontwikkeld in geproduceerd in Montréal, Quebec, door een team van wetenschappers bestaande uit scheikundigen, dermatologen, schoonheidsspecialisten en biologen.

Om ongeëvenaarde resultaten te bereiken wordt er gebruik gemaakt van innoverende ingrediënten in combinatie met jarenlange expertise. De doeltreffendheid en tolerantie van producten worden bevestigd door klinische studies die worden uitgevoerd met een groep van meer dan 1000 vrijwilligers van alle leeftijden, huidtypen en etniciteit. Deze studies worden gedurende het gehele jaar uitgevoerd.

 

 

Bij de selectie van innovatie, hoogwaardige ingrediënten van over de hele wereld, kiezen we voor ingrediënten uit duurzame bronnen om het impact op het milieu te verminderen en het welzijn van de samenleving te waarborgen.

Wij zijn trots dat we een milieuvriendelijke merk zijn!