G.M. Collin streeft er voortdurend naar om de kwaliteit en de prestaties van de producten te perfectioneren en om de werking ervan te maximaliseren. 

We zijn uitgegroeid tot een antwoord op de behoeften van alle huidtypen en huidproblemen, maar ons erfgoed is gebaseerd op onze collageenproducten, wat ons echt onderscheidt en wat ons een echte pionier in de schoonheidsindustrie maakt. Onze 'hero' collageen-gebaseerde producten en treatments vormen nog steeds de kern van ons product-portfolio en zijn een must voor alle klanten. 

De essentie van G.M. Collin is: Prestatie - Kwaliteit - Elegantie. 

Alle G.M. Collin producten zijn vegan en microbead-vrij. We hechten veel waarde aan het milieu en daarom is duurzaamheid een belangrijk aspect in de processen van G.M. Collin. Groene chemie is de wetenschap van het maken van producten met behulp van een energie-efficiënt proces; van het inkopen van ingrediënten tot het initiële onderzoek en de uiteindelijke productie. In al onze processen vermijden we zoveel mogelijk het verbruiken van veel energie. Volgens de strenge eisen van de Europese regelgeving, testen we niet op dieren. We zullen ook geen ander bedrijf vragen om namens ons te testen. 

Ondersteuning
Als professional van G.M. Collin informeren wij u over de nieuwste producten en behandelmethoden en -protocollen met als doel de verwachtingen van uw klant te overtreffen waardoor hun loyaliteit zal toenemen. Daarom zal elke 8 of 12 weken (naar wens) uw eigen accountmanager bij u langskomen. Uiteraard ontvangt u ter ondersteuning allerlei materialen zoals: brochures, flyers, tasjes display, handdoeken met G.M. Collin logo, samples etc. Tevens krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons klantportaal waarin u alle product-/prijsinformatie en afbeeldingen kunt vinden. Door uw samenwerking met G.M. Collin bent u in staat op uw klant het hoogst haalbare resultaat te bieden en stralend en vol zelfvertrouwen uw salon te verlaten. 

Wilt u als professional graag direct in contact komen met onze accountmanager of een informatiepakket aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Inschrijven

* verplicht
Soort

G.M. COLLIN NL
Kervel 2
6942 SC Didam
Nederland
0316 202043
info@gmcollin.nl